Meny

Gelita Sweden AB

Hem Kundcase Gelita Sweden AB

Företaget är en av världens största gelatin-tillverkare och omsätter ca 900 miljoner kronor.

Gelita Sweden AB valde Connect som leverantör för telefonilösning inom organisationen. Med Connect Xelent Växel har företaget en stabil och tillförlitlig telefonlösning som passar alla deras behov.

Om Gelita

GELITA Sweden AB är en högt automatiserad processindustri som producerar högkvalitativa livsmedelsklassade produkter som gelatin, fett och proteinpulver. Företaget är en av världens största gelatin-tillverkare och omsätter ca 900 miljoner kronor. Verksamheten är placerad i Stidsvig nära Helsingborg och Ängelholm. Som ledande tillverkare har företaget tagit på sig ett ansvar i branschfrågor som rör kvalitet, hygien, etik och miljö. GELITA Sweden AB ingår i GELITA-gruppen som är ledande i branschen med tillverkning över hela världen.

GELITA Sweden AB är certifierade enligt ISO 9001,14001 samt FSSC 22000. Läs mer på www.gelita.com

Vår lösning

När företaget började se sig om efter en leverantör som kunde tillgodose deras behov av en ny modern telefonilösning föll valet slutligen på systemintegratören Connect och deras egenproducerade telefonitjänst Xelent växel som bygger på applikationer och mjukvara från Datatal.

Man ställde mycket höga krav på tillgänglighet och driftsäkerhet. Dessutom skulle lösningen integreras med flera interna system, bland annat den befintliga plattformen för det med person- och produktionslarm som fanns på plats sedan tidigare.

 

"Vi uppskattar väldigt mycket hur väl samarbetet har fungerat med såväl Connect som Datatal. Hela vägen från innan driftsättning och fortfarande än idag har vi tillgång till direktkontakt med alla inblandade parter, något som känns väldigt tryggt. Vi upplever att vi får gehör för våra behov och önskemål, samt snabb support när det väl behövs."

Lucas Hökerberg Gelita Sweden