Meny

Peterson & Hansson Byggnads AB

Hem Kundcase Peterson & Hansson Byggnads AB

Anrikt byggbolag digitaliserar verksamheten med Connect.

Peterson & Hansson Byggnads AB eller PH Bygg som företaget kallas i folkmun, har verkat i branschen sedan 1963. Idag är Peterson & Hansson Byggnads AB ett av Hallands största och mest snabbväxande byggföretag, med kunder från Båstad i söder till Kungsbacka i norr. Peterson & Hansson Byggnads AB utför servicearbeten och entreprenadarbeten, stora som små, åt privatpersoner, företag och offentlig verksamhet. Bolaget omsätter 700 M SEK och har 250 anställda.

Peterson & Hansson Byggnads AB använder sig av Connect som sin externa IT avdelning. Detta innebär att Connect agerar som rådgivare, leverantör av klienter och servrar, säkerställer back up samt tekniker på plats vid behov, ofta vid flertalet tillfällen per vecka. Nyligen har vi tillsammans genomfört ett projekt för utveckling av bolagets Sharepoint miljö. Projektet innebar ökad kontroll för hantering av arbetsflöden i samtliga byggprojekt. Resultatet av projektet gav bättre kontroll och snabbare återsökning av dokument.

”När jag tillträdde som VD 2015 trodde jag de första veckorna att Christoffer ( en av Connects tekniker) var anställd av oss. Vi har ett högt förtroende för de råd som personal från Connect ger oss rörande hela vår IT Miljö. Jag upplever att Connect är en mycket kompetent och bra samarbetspartner”

Tony Nilsson VD, Peterson & Hansson Byggnads AB