Meny

Connecta med oss för framtida matchningar!

Hem Connecta med oss för framtida matchningar!

En trivsam work-life-balance

Vi som arbetar på Connect vet att det finns många skäl att trivas. Men hur når man på bästa sätt ut med en kultur för att fortsätta hitta matchningar mellan oss och framtida kollegor?

För det finns minst två stora skäl till att vi behöver fortsätta söka efter kompetenta kollegor. Det ena är vår tillväxtresa där vi ständigt växer på de orter där vi redan finns men också där vi inte finns idag. Det andra skälet är att människor växer, utvecklas och blir redo för nya utmaningar. Det gör oss faktiskt lite stolta att många växer så mycket hos oss att de behöver pröva sina vingar på annat håll. Det är fullt naturligt inget misslyckande utan ett kvitto på att människor utvecklats över tid. Så hur får vi familjen att växa?

Tiden för ”post and pray” när det kommer till rekrytering är förbi och för att nå ut i bruset och hitta nästa matchning tror vi att vi behöver blir bättre på att visa vilka vi är och förhoppningsvis skapa nyfikenhet hos framtida kollegor som idag jobbar någon annanstans och kanske inte aktivt söker jobb just nu. Ett första steg för att sprida Connectkulturen och allt det fina vi erbjuder som arbetsgivare är att arbeta mer aktivt med vår karriärsida. Sidan är precis lanserad och kommer att byggas ut steg för steg. Besök oss gärna!

Varför inte registrera din CV och connecta med oss. Är vi inte rätt för varandra nu så kanske i framtiden?