Meny

Glada nyheter!

Hem Glada nyheter!

Per måndagen den 21:e mars har CONNECT (Re Connect IT i Sverige AB) förvärvat Telium koncernen med bolagen Telium Network AB och Media Network I Halmstad AB.

Telium- verksamheten bedriver tjänster och varuförsäljning inom områderna IT och telefoni med fokus på tillhörande säkerhet.

Den samlade verksamheten kommer bedrivas inom CONNECT och utgöra en försärkning av CONNECTs befintliga affär i Halland.

”CONNECT kommer att kunna komplettera utbudet till Teliums kunder med specialområden CONNECT levererat sedan mitten av 1990 talet, vilket glädjer alla inblandade”

Teliums omsättning är cirka 40 miljoner årligen vilken nu skall adderas CONNECTs cirka 400 miljoner.

Connect grundades i mitten av 90-talet där företagets VD var en av tre grundare. Företagets ursprung är att man hjälpte små och medelstora företag med att dra nytta av den teknik som utvecklas på 90-talet, såsom internet, email, lokala nätvärk,fillagring/delning samt övrigt till nätverk kopplade produkter och tjänster därav namnet Connect.

Fokus har varit att skapa långsiktig förståelse och stöd för våra kunders digitala affär och samtidigt skapa en flexibilitet i behovet av tjänster och produkter. Det har varit av vikt att säkerställa en tydlig lokal förankring.

Idag finns Connect från Malmö i söder till Östersund i norr.

Regionschef i Halland är John Norling;

John.norling@connect.se

Affärsomårdeschef IT

Jt@teliumnetwork.se

Affärsområdeschef Telefoni

Peter.persson@connect.se