Meny

InfraCom Connect och Epson ingår strategiskt partnerskap

Hem InfraCom Connect och Epson ingår strategiskt partnerskap

Samarbetet markerar ett nytt, spännande kapitel för båda företagen och partnerskapet syftar till att förbättra distributionen och försäljningen av kontorsskrivare på den svenska marknaden. Epson är ett globalt teknikföretag och välkänd leverantör av bland annat kontorslösningar. Tillsammans med Infracom Connect AB, en ledande leverantör inom kontorsutrustning, ska de nu utnyttja expertisen och resurserna från båda företagen.

Samarbetet ger kunderna ett omfattande utbud av högkvalitativ och hållbar kontorsutrustning. Genom att kombinera de båda företagens omfattande kunskap och erfarenhet kommer de att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller behoven hos företag inom olika branscher.

I och med samarbetet med Epson kommer Infracom Connect stärka sin position som en betrodd leverantör av kontorslösningar. Detta genom att få tillgång till Epsons banbrytande produktportfölj av skrivare, byggda på Epsons värmefria bläckstråleteknik. Skrivarna i Epsons sortiment ger en lägre energiförbrukning och mindre avfall från förbrukningsvaror än laserskrivare. Därför är dessa ett mer miljövänligt alternativ än många andra skrivare på marknaden. Det gör det möjligt för Infracom Connect att utöka sitt erbjudande, samtidigt som de levererar innovativa lösningar som ger organisationer möjlighet att effektivisera sin verksamhet samtidigt som de kan minska sin miljöpåverkan.

Båda parter ser fram emot att leverera en hög kvalitet på kundservice och säkerställa en sömlös upplevelse för sina kunder. Genom att kombinera sin tekniska expertis och sitt kundfokuserade tillvägagångssätt kommer Infracom Connect och Epson att erbjuda omfattande support, inklusive installation, underhåll och eftermarknadstjänster.

“Detta strategiska samarbete kommer att göra det möjligt för oss att erbjuda våra kunder ett bredare utbud av innovativa och hållbara lösningar. Detta ger kunderna ett val att agera så miljövänligt och ansvarstagande som möjligt – något vi vet är en viktig del för många idag”, säger Torbjörn Thyrén, Country & Sales Manager för Epson Sverige. “Våra gemensamma värderingar och engagemang för kundnöjdhet och hållbarhet gör detta partnerskap till en idealisk passform. Vi ser fram emot att utnyttja varandras styrkor för att leverera högt värde till våra kunder. Om en kund ska ta ett enda hållbart beslut idag, varför inte göra detta kring kontorsmaskiner? Ett enkelt beslut som i slutändan gör stor skillnad om vi är många som tar det”, avslutar Torbjörn.

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med målet att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade, effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, armbandsur och industrirobotar, fokuserar Epson på att främja innovation. De vill också överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.

Epson-koncernen leds av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har över 81 000 anställda i 85 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och över sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med Infracom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connect sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

Läs mer här: https://press.epson.eu/sv_SE/newsroom/epson-och-infracom-connect-ingaar-strategiskt-partnerskap/