Meny
Hem / IT / Backup

Backup

Backup för företag – säkerhetskopieringstjänster i toppklass

Backuptjänster

Ta kontroll över säkerhetskopieringen av er verksamhet och säkerställ att all data är trygg.

Backup för företag

Vad skulle hända med er verksamhet om all er data gick förlorad? Ransomware, virus och annan skadlig kod är reella säkerhetshot idag. Backupstrategin måste skydda verksamheten.

Connect erbjuder backup för företag till annan geografisk plats som kontrollerar att backup inte har virus. Oavsett vad ni behöver skydda har Connect en backuplösning: server, databaser, klientdatorer, Microsoft 365 och Google Workspace. Er verksamhet är tryggare med Connects backuplösningar.

Vad är fördelarna med att anlita ett företag för att hantera backup av viktig data?

Att anlita ett företag för att hantera er backup innebär flera fördelar. 

Nedan listar vi några av de främsta fördelarna:

1. Säkerhet och trygghet – Vi erbjuder en hög nivå av säkerhet och trygghet när det kommer till att skydda er data. Genom att ha en backupstrategi på plats undviker ni förlust av viktig information vid till exempel systemkrascher, hackerattacker eller andra olyckshändelser.

2. Automatiserad backup – VI erbjuder automatiserade backup-lösningar som sköter backup-processen åt ert företag. Detta innebär att ni inte behöver göra manuell backup av er data, vilket sparar tid och minskar risken för mänskliga fel.

3. Skalbarhet – Backup-företag erbjuder oftast skalbara backup-lösningar som gör det enkelt att öka eller minska backup-kapaciteten efter behov. Detta gör det lättare för företag att anpassa sin backup-lösning efter förändrade krav.

4. Support – Genom att anlita oss får ni tillgång till expertis och support när det kommer till backup och återställning av data. Detta ger er extra trygghet och säkerhet i att er data hanteras på rätt sätt.

Automatiserade backup-lösningar, skalbarhet och tillgänglighet samt expertis och support är bara några av de fördelar vi på Connect erbjuder. Med oss som samarbetspartner kan ni fokusera på er verksamhet med vetskapen om att er data är säkrad och skyddad.