Meny
Hem / IT / Molntjänster

Molntjänster

Molntjänster

Vi erbjuder säkra och kundanpassade molntjänster för företag.

Kundanpassade molntjänster

Med molnserverlösningar från Connect kan ni förvänta er hög prestanda, skalbarhet och pålitlighet. Som en ledande leverantör av molntjänster kan Connect hjälpa er verksamhet att få tillgång till en robust och skalbar infrastruktur i molnet.

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar anpassade efter era specifika behov, inklusive våra egna datacenter. Oavsett om ni behöver en enkel molnserver (VPS) eller en mer komplex lösning (Private Cloud/Colocation) med hög tillgänglighet och belastningsbalansering, kan vi hjälpa er att hitta den bästa lösningen för er verksamhet.

Säkra molnservrar

Vi är också engagerade i att hålla er verksamhet säker i molnet. Connect har två serverhallar med högsta skyddsklass (MSB 3) och vi erbjuder brandväggar, antivirusprogram, kryptering och säkerhetskopiering. Ni kan lita på oss för att skydda era data och affärsinformation från potentiella hot och säkerhetsrisker. 

Connect arbetar med de senaste teknologierna för att säkerställa hög prestanda och pålitlighet. Våra experter är välutbildade och har stor erfarenhet inom området. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att dra nytta av alla fördelar med våra molnserverlösningar.