Meny
Hem / Mötesteknik

Mötesteknik

Inom mötesteknik levererar vi allt som rör ert kontor oavsett om det är i konferensrum eller om tekniken ska användas för era distansmöten.

Konceptframtagning och installation

Vi bistår med expertis och designar lösningar efter dina behov – från början till slut.

Vi har hand om hela processen från konceptframtagning till installation med service och support.

Vi på Connect arbetar med de mest kända och beprövade produkterna på marknaden. Vi är certifierade inom många av våra produkter som bland annat Crestron och Neets. Vi har etablerade samarbetsavtal som specificerar våra krav mot leverantörerna som i sin tur gynnar våra kunder då vi kravställer på ett sådant sätt som kvalitetsstämplar våra leveranser. Vi har en egen organisation inom våra leveranser för mötesteknik för konceptframtagningar, installationer, service, support och servicedesk med utbildad och engagerad personal. 

Vi hjälper gärna till i ett tidigt skede och bistår våra kunder med att ta fram ritnings- och budgetunderlag för er mötesteknik, där vi anpassar lösningar efter just era behov.

Mötesteknik

Tjänster

Digitala möten

Har du svårt att ansluta till det digitala mötet? Hör du inte vad andra säger eller hör de inte dig? Är det svårt att välja vilken kamera du ska ansluta till under mötet?

Läs mer

Workplace Solutions

Är det svårt att få din dator att dela bild med skärmen? Vet du inte vilken kabel som ska in i datorn? Är skärmen för liten eller oskarp? Är det bara trassel med allt kablage?

Läs mer

Digital skyltning

Vill du nå ut med information till samtliga av era medarbetare? Vill du få ut information till era besökare? Vill du visa era mest populära varor i butiken?

Läs mer

Mötesbokningsskärmar

Upplever du att företagets konferensrum är svåra att boka? Vi kan underlätta för dig och dina kollegor, upplev problemfria möten. Gör din arbetsplats smart.

Läs mer

Besökshanteringssystem

Är du osäker på vem som befinner sig i dina lokaler? Vet ditt företag och gäster hur de ska agera vid exempelvis brandlarm? Saknar ditt företag en bra lösning för att hantera era besökare?

Läs mer
Produkter

Mötesteknik Produkter


Connect kan leverera samtliga produkter som rör ert möte, oavsett om mötet är i era lokaler eller för era digitala möten. På Connect arbetar vi endast med ledande och kända aktörer. Dessa garanterar att våra kunder erhåller ett erbjudande som tillför den senaste teknik, som efterfrågas. När utrustningen är förbrukad kan vi på ett hållbart och miljösäkert sätt tillvarata utrustningen.