Meny
Hem / Mötesteknik / Mötesbokningsskärmar

Mötesbokningsskärmar

Skärmar och koppling till mötessystem

Boka dina mötesrum och kontorsutrymmen enklare än någonsin.

Upplever du att företagets konferensrum är svåra att boka? Vi kan underlätta för dig och dina kollegor, upplev problemfria möten. Gör din arbetsplats smart.

Visualisera och boka dina mötesrum, kontorsutrymmen och resurser enklare än någonsin.

Lätt att förstå – enkel att använda
Rumsbokning har aldrig varit enklare – trafikljussystemet är enkelt att börja använda och förstå. Boka ett mötesrum direkt med två klick eller använd RFID-tag (Radio Frequency Identification) eller NFC (Near Field Communication) för att boka.

Boka på språng
Boka möten, mötesrum och andra ytor – även när du inte är på kontoret. Vi erbjuder en app som ger dig full tillgång att boka var du vill, när du vill.

Gör din arbetsplats smartare
Behöver ditt företag fler mötesrum? Adminportalen samlar in data och ger dig en god överblick över bokningsbeteende och hur era mötesrum faktiskt används. Det hjälper till att förstå och förenklar processen att anpassa arbetsplatsen smartare. 

Vi på Connect hjälper er med en översyn av befintliga konferensrumsytor och tillsammans med er ser vi till att ytorna används på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi erbjuder smidiga lösningar för att boka konferensrum, arbetsplatser eller varför inte bilar? Vi hjälper er sedan med installation, service och support för en säker miljö som kan fungera i många år.