Meny

Början på en ny resa

Hem Början på en ny resa

Början på en ny resa

Connect gjorde 2020 ett förvärv av Xelent och två stora bolag blev ett. Det blev början på en ny resa för oss. Idag är vi en stor aktör inom IT och en del av vårt utvecklingsarbete var att skapa en ny, uppdaterad webb. Vårt mål är att ge våra besökare ökad möjlighet att interagera med oss. Samtidigt ska det alltid vara lätt att hitta rätt information utifrån besökarens behov. 

Vi hoppas att vår nya webb ska förenkla för våra besökare att finna rätt erbjudande av våra produkter och tjänster. Hos oss ska det aldrig vara svårt. Därför har vi tagit hjälp av digitalbyrån AdGrowth. De har gjort ett gediget arbete i att designa och bygga en komplett webb. Tack vare deras arbete kan vi idag erbjuda en chatbot som gör att vi alltid är redo att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi kallar den vår 12:e spelare. 


Nu ser vi fram emot att ta nästa steg på vår resa. Vi har rätt förutsättningar för att möta marknadens behov och vi finns alltid redo när du behöver oss. Titta gärna runt på vår nya webb och berätta vad du tycker. Har du några frågor? Testa gärna vår chatbot (se nere till höger) eller kontakta oss.