Meny
Hem / Om oss

Om oss

Connect är ett medelstort entreprenörsdrivet bolag med flexibilitet och omtanke. Vi brinner för att hjälpa er att klara era utmaningar, och ger oss inte förrän vi har hittat en lösning som fungerar för just er.

Historia

Connect grundades i mitten av 90-talet där vår VD var en av tre grundare. Företagets ursprung är att man hjälpte små och medelstora företag med att dra nytta av den teknik som utvecklades på 90-talet, såsom internet, email, lokala nätverk, fillagring/delning samt övrigt till nätverk kopplade produkter och tjänster, därav namnet Connect. 

Fokus har varit att skapa långsiktig förståelse och stöd för våra kunders digitala affär och samtidigt skapa en flexibilitet i behovet av tjänster och produkter. Det har varit av vikt att säkerställa en tydlig lokal förankring. Idag finns vi från Malmö i söder till Östersund i norr. 

Det som förenar oss är vår vilja att driva bolaget med en fokuserad entreprenöriell anda och förmåga att skräddarsy lösningar för varje kunds unika behov. Tekniska lösningar för kontor är starkt sammankopplade med varandra och till sist flyter allt ihop, vilket kräver en rådgivare som förstår helheten och som kan hjälpa till att navigera i en värld som snabbt förändras.

Under åren har Connect växt stabilt även med hjälp av förvärv såsom bl a Staples digitala verksamhet, Xelent Office samt många mindre aktörer runt om i Sverige. 

Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni men med vår syn på vårt erbjudande väljer vi istället att beskriva det som:

VISUALISERA | KOMMUNICERA | DIGITALISERA

 

Connect i korthet

Grundat 1997
7000 kunder
150 medarbetare
14 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr
Huvudkontor i Göteborg
Omsättning på 400 M SEK
3 datacenter