Meny
Hem / Partners

Våra premiumpartners

Genom starka partnerskap strävar vi tillsammans efter tillväxt och att kunna erbjuda den mest framstående lösningen för Er verksamhet.

Våra premiumpartners

Connect arbetar med de mest kända och beprövade produkterna på marknaden.

Vi har etablerade samarbetsavtal inom samtliga affärsområden för att säkerställa kvalitetsstämplade leveranser.
Våra partners är grundpelarna i våra kundleveranser och nyckeln till hur vi kan digitalisera Er vardag. 

Läs mer om våra samarbeten nedan:

Våra premiumpartners


CONNECT PREMIUMPARTNER
EPSON

”Epson är ledande inom innovativ teknik”

Epson strävar efter att vara ett oumbärligt företag som människor över hela världen litar på genom vårt åtagande om öppenhet, kundnöjdhet och hållbarhet. Vi respekterar individualitet samtidigt som vi främjar samarbete och vi strävar efter att leverera ett unikt värde via innovativa och kreativa lösningar.


CONNECT PREMIUMPARTNER
RELEASE FINANS

”Öppna dörren till smidigare affärer.”

Vi ger företag förutsättningar att utvecklas genom okomplicerad finansiering och strategiskt partnerskap.


CONNECT PREMIUMPARTNER
RICOH

”Ricoh. Imagine. Change!”

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.




CONNECT PREMIUMPARTNER
PLAYIPP

”Öppna dörren till smidigare affärer”

Digitala informationsskärmar gör att ni når din målgrupp där de befinner sig. Med PLAYipp® som plattform till digitala infoskärmar är det enkelt att anpassa budskapen efter tiden på dygnet eller dagen i veckan. Ni styr innehållet från vilken plats som helst och har full kontroll över vad som visas var.


CONNECT PREMIUMPARTNER
SHARP

”Effektiva lösningar för digitala arbetsplatser”

Sharp gör Er vardag enklare. Vi erbjuder allt från IT-lösningar och dokumenthantering till kompletta mötesrum, digital signage och kassasystem. Med rätt verktyg ökar ni samarbete, säkerhet och lönsamhet.


CONNECT PREMIUMPARTNER
PHILIPS

”Professional display solutions”

Designad för maximal effekt, Philips digital signage går utöver vardagen för att förverkliga affärsvisionen. Upptäck lösningar som kommer att locka kunder, engagera publiken med felfri kvalitet, perfekt upplösning och hög ljusstyrka redo att gå. Utforska våra branschspecifika innovationer och skapa den perfekta anpassade uppsättningen för dina unika professionella behov…