Meny
Hem / Telefoni

Telefoni

Låt din telefoni bli en del av helheten. På Connect ser vi er företagskommunikation som en helhet, där telefoni och smarta molnväxlar är en central del av IT miljön.

Kommunikation

Skapa en helhetslösning för ditt företags kommunikation.

Utvecklingen inom telefoni och sättet att kommunicera generellt går extremt snabbt och därför är det viktigt att vi på Connect hela tiden är uppdaterade och ligger i framkant.

På Connect ser vi ert företags kommunikation som en helhet där telefoni naturligtvis är en mycket viktig del. Ska till exempel Office 365 och en telefonilösning ses som som två olika system eller är det egentligen navet för er kommunikation? Mobilitet, operatörsavtal, mobiltelefoner och tillbehör, IP-telefoni, Soft-phone, Teams eller Contact center – allt hänger ihop. Kontakta oss så berättar vi mer.

Telefoni

Tjänster

Företagstelefoni molnväxlar

Utvecklingen inom telekommunikation och sättet att kommunicera generellt går extremt snabbt och därför är det viktigt att vi på Connect hela tiden är uppdaterade och ligger i framkant inom telefoni.

Läs mer

Mobil inomhustäckning

Undvik risken att viktiga samtal bryts. Med tjänsten mobil inomhustäckning får ni stabil täckning på hela kontoret och säkerställer att ni alltid går att nå.

Läs mer

Mobiltelefoner och tillbehör till telefoni

En smartphone idag är så mycket mer än bara en telefon. Tack vare alla funktioner och möjligheter är den i många fall ditt viktigaste redskap under en arbetsdag.

Läs mer

Operatörstjänster

Utan rätt operatör och avtal kan det bli både dyrt och krångligt för er som företag med er telefoni.

Läs mer
Produkter

Produkter inom telefoni

På Connect värnar vi om vårt nära partnerskap med ledande aktörer och leverantörer i branschen. Det är runt detta vi bygger vårt erbjudande och våra tjänster. 

Oavsett om ni är i behov av en avancerad telefonilösning, vill ha hjälp med nytt operatörsavtal eller kanske en ny mobiltelefon, vi har rätt tjänst och produkt för ändamålet.

Med en webbshop som kan kundanpassas och lokala försäljningsställen underlättar vi både beställningar och leverans.