Meny
Hem / Telefoni / Telefonväxel

Telefonväxel

Val av telefonväxel är en mycket viktig del i ett företags kommunikationslösning, vi hjälper er med detta.

Telefonväxel

Effektivisera ert företags kommunikation – efter era behov

Telefonväxel som begrepp används kanske inte så mycket numera men är naturligtvis en del i CONNECTs erbjudande. Traditionellt innebar det en utrustning som var placerad hos företaget och ofta krävde tekniker på plats för både utökningar och förändringar. En telefonväxel idag lever i molnet eller som en integrerad del i företagets IT och övriga kommunikation. Telefonväxel är alltså idag mer en benämning på en funktion snarare än en utrustning eller funktion.

Vi hjälper er i valet av ert företags kommunikationslösning där val av telefonväxel naturligtvis är en mycket viktig del.

På CONNECT erbjuder vi telefonväxel med funktioner och lösningar som passar det aktuella behovet, både nu och framöver. En telefonväxel i molnet ger er möjlighet att hyra funktion efter behov samtidigt som arbetssätt kan väljas utifrån varje användare. Helt mobilt, fast telefon, bärbar Decttelefon, Softphone, integrerat med Office365, valet är ert.

På Connect ser vi ert företags kommunikation som en helhet där telefoni naturligtvis är en mycket viktig del. Ska till exempel Office 365 och en telefonilösning ses som som två olika system eller är det egentligen navet för er kommunikation? Mobilitet, operatörsavtal, mobiltelefoner och tillbehör, IP-telefoni, Soft-phone, Teams eller Contact center – allt hänger ihop. Kontakta oss så berättar vi mer.