Meny

Capio

Hem Kundcase Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare

Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé – en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Connects uppdrag

Sedan 2016 levererar vi all telefoni till hela Capios verksamhet i Sverige. Uppdraget inkluderar förutom telefoni och växelfunktionalitet även helpdesk och support för alla telefonirelaterade frågor samt leverans av mobiltelefoner och tillbehör via kundanpassad webbshop. 

Resultat

Idag finns en stabil plattform med anpassad funktionalitet och logistik som gör att Capio kan fokusera på sin vision som är ”att ge bästa möjliga livskvalitet för varje patient”.

“Vårt samarbete med Connect gör att vi känner en trygghet i vår telefoni vilket naturligtvis är mycket viktigt för kontakten med våra patienter.”

André Isaksson, IT-chef Capio