Meny
Hem / Dokument

Dokument

Effektivisera säkerhets- och utskriftshanteringen, förbättra driften för era enheter och slipp en massa administrationsarbete – samtidigt som ni gör rejäla besparingar.

Dokumenthantering

Spara tid och underlätta för dina medarbetare med hjälp av digitalisering.

En kopiator för företag är inte längre bara en kopieringsmaskin. Det är en central multifunktionsenhet för såväl utskrifter, scanning som OCR- tolkning. Du kan på ett säkert vis skriva ut via din mobila enhet eller scanna till molnet med hjälp av en tagg, samt lagra och distribuera dina dokument. 

Våra tjänster digitaliserar din flöden av dokument och underlättar återsökning, allt från enkla avtalsflöden med påminnelser, till full hantering av attest och digitala flöden av fakturor.

Tack vare skicklig support och bra serviceavtal till din printer kan den övervakas, uppdateras och supporteras direkt på distans. Behöver du en tekniker på plats är vi snabbt hos dig för att lösa problemet.

Dokument

Tjänster

Skriv ut och scanna
säkert i molnet

Många tänker inte på att företagets copyprinter är en stor säkerhetsrisk. Stora delar av säkerhetsläckor från företag sker via utskrifter som hamnar i fel händer och kan resultera i höga kostnader.

Läs mer

Elektronisk fakturahanteringen med smart automatik

Majoriteten av alla svenska små- och medelstora företag hanterar fortfarande fakturor manuellt, vilket kan vara väldigt resurskrävande.

Läs mer

Flexibel, molnbaserad avtalshantering

Avtalshantering är bra för alla. Lösningen är flexibel och skalbar vilket gör att den kan passa alla typer av företag – stora som små.

Läs mer

Digitalisering

Vi hjälper företag att förenkla och effektivisera sin verksamhet med hjälp av digitalisering.

Läs mer

Kopiator och skrivare

Med våra lösningar inom kopiatorer och skrivare får ni en kostnadseffektiv lösning för ert företags behov.

Läs mer

Unified Search

Unified Search är ett molnbaserat verktyg som underlättar slutanvändarens vardag. Genom en snabb och intuitiv integration möjliggör mjukvaran att samtliga filer blir sökbara under en och samma plattform.

Läs mer
Produkter

Produkter inom Dokument

Connect levererar skrivare, copyprinter och skanners i olika storlekar och format, och med rätt tillbehör. Vi jobbar med marknadens starkaste varumärken, och levererar från Malmö i syd till Östersund i norr. Allt med tjänster, fullservice avtal och egna tekniker. För att distribuera och tolka dokument finns flera programvaror och produkter, vilka alla installeras av erfarna och certifierade mjukvarutekniker i vårt team. Behöver du skriva ut på större format än A3? Ja då har vi ett brett sortiment av storformatsskrivare, därtill förstås förbrukning, olika papper och media, helt anpassat för ändamålet.