Meny
Hem / Dokument / Digitalisering

Digitalisering

Förenklar våra kunders digitala vardag

Digitalisering

Vi hjälper företag att förenkla och effektivisera sin verksamhet med hjälp av digitalisering.

Idag är digitalisering avgörande för alla verksamheter. På Connect genomför vi en grundlig behovsanalys för att identifiera de processer och möjligheter som bäst passar din verksamhet. Vi ger även rådgivning om digitala verktyg som kan vara rätt för just ditt företag.

Vi kan hjälpa dig att digitalisera manuella dokumentflöden och PDF-filer genom att lägga till sökfunktioner och automatisering. Vi har också lång erfarenhet av att hantera tunga flöden som fakturor, utlägg och avtal för att hitta nya sätt att digitalisera och automatisera dessa processer.

För de som vill hantera digital signering av avtal och dokument och arkivera dem på rätt sätt erbjuder vi smarta dokumenthanteringssystem i molnet för arkivering, sökning och påminnelser.

Kostnadseffektiva processer som minskar arbetsbördan

Vi kan också hjälpa dig att ta bort onödiga och dyra repetitiva arbetsmoment med hjälp av tränade robotar genom RPA, Robotic Process Automation. Vi implementerar RPA helt molnbaserat utan dyra investeringar, så att du kan effektivisera dina processer och minska arbetsbelastningen.

Låt Connect förenkla din digitala vardag med våra skräddarsydda digitaliseringslösningar. Kontakta oss idag för mer information.