Meny
Hem / IT / Microsoft 365

Microsoft 365

Maximera nyttan med Microsoft 365

Kundunika anpassningar av Microsoft 365

Vi är guldpartner till Microsoft och hjälper företag att använda Microsoft 365-lösningar på ett effektivt sätt i verksamheten

Effektivisera verksamheten med Microsoft 365

Som guldpartner till Microsoft har vi många kompetenta IT-experter till er hjälp. Med Microsoft 365 via Connect kan ni få ut det mesta av er verksamhet. Connect hjälper er att ta fram rätt licenser för olika användargrupper. 

Med Microsoft 365 kan ni skapa och redigera dokument, presentationer och kalkylblad i realtid med era kollegor. Teams, Teams telefonintegrationer, OneDrive och SharePoint ger er möjlighet att kommunicera på absolut bästa sätt. 

Trygga er data med Connect och Microsoft 365

Connect ser även till att ni får full kontroll över era data och filer och med robusta säkerhetsfunktioner som MFA och Windows Hello for Business kan ni vara säkra på att era data är skyddade mot cyberhot och obehörig åtkomst. 

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa er

Oavsett om ni behöver en bättre samarbetslösning, mer säkerhet eller vill öka er produktivitet, så har Microsoft 365 och Connect allt ni behöver. Testa det idag och upptäck hur vi kan hjälpa er att ta er verksamhet till nästa nivå!